PolyGel Nagels

Polygel is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in één revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!

Lichter, sterker, eenvoudiger én niet schadelijk voor natuurlijke nagels!

 

Nagel behandelingen

Gel lak

Een gellak brengt aan als een soort nagellak, maar heeft meer de stevigheid van een gel. Gel lak is zeer geschikt voor versteviging van de eigen nagels en beschikbaar in verschillende kleurtjes. Gellak als een mooie dekkende kleur worden geplaatst over de naturel acryl of gel, voor een mooie set gekleurde kunstnagels. Gellak kunt u in 1 kleur, french of meerdere kleuren op uw hand- en teennagels laten zetten.

Opvullen

Kunstnagels groeien uit, ze groeien namelijk mee met de natuurlijke nagel. Hoe snel de nagels uitgroeien verschilt per persoon. Wanneer de kunstnagels uitgroeien zal ook het sterktepunt uitgroeien, waardoor de nagels zijn balans kwijt raken en sneller kan breken. Wanneer u het nagels mooi wilt houden is een nabehandeling noodzakelijk, dit noemen we ook wel opvullen van de nagels. De nabehandeling vindt vaak plaats tussen de 3-4 weken na het plaatsen van de vorige set.

Prijzen nagelbehandelingen

Manicure € 25,00
Biab € 45,00
Gellak/Shellac € 32,50
Tenen lakken € 29,50
PolyGel/Acryl nagels naturel € 60,00
PolyGel/Acryl nagels french € 70,00
Opvullen PolyGel/Acryl nagels € 48,50
IBX behandeling € 15,00
IBX 2e,........ € 12,00
Nailart per nagel € 2,00
Nagel reparatie per nagel € 2,50
Parafine bad € 10,00