Permanente make-up

Het geheim om er altijd mooi en verzorgd uit te zien is permanente make-up.

Permanente make-up (PMU) is ook bekend als cosmetische tatoeage, beauty tatoeage of esthetische tatoeage. PMU is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd mooi te hebben. U hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood. Het is erg handig voor in het zwembad, in de sauna en in de regen, uw make-up blijft perfect zitten. Het blijft gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer zitten!

Bij PMU worden er huidvriendelijke pigmenten in de lederhuid ingebracht door middel van een PMU-apparaat. De meeste voorkomende behandelingen in de salon zijn de wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Dit wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd.

beautyVoor wie is PMU geschikt?

  • Moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • Geen volle wenkbrauwen, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer heeft.
  • Contactlenzen of bril dragen
  • Allergisch zijn voor make-up
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • Smalle lippen heeft of vage lipcontouren
  • Er altijd perfect verzorgd uit wilt zien

De behandeling

De behandeling begint met een intakegesprek. We beginnen met het doornemen van een gezondheidsformulier en daarna wordt er overlegd over de gewenste vorm en kleur van de aan te brengen permanente make-up. Er wordt vervolgens voorgetekend en daarna gepigmenteerd. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen van wenkbrauwen en eyeliner zodat u en wij 100% tevreden zijn. Tijdens de behandeling laten we u regelmatig meekijken in een spiegel.

De eerste dagen na de behandeling zal de gepigmenteerde huid flink donkerder zijn. Het genezingsproces bedraagt ongeveer een week. Permanente make-up moet in de regel nog worden bijgewerkt want een deel van de kleurstof wordt namelijk na de eerste behandeling afgestoten. Na zes weken is er een na-behandeling om de permanente make-up te optimaliseren.

Bij iedere behandeling wordt er gewerkt met een steriele naald. U krijgt na de behandeling nazorg instructies mee naar huis.

Speciale technieken?

Er zijn verschillende naaldgroeperingen, waardoor er verschillende effecten ontstaan.
Zo kunnen we strakke lijnen creëren maar ook een schaduw techniek behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we als mogelijkheid 'levensechte' wenkbrauwen te creëren door middel van de zogenaamde 'hairstroke' techniek. Hierbij worden kleine haartjes getekend tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes. Zo ontstaat een wenkbrauw die bijna niet van echt te onderscheiden valt.

Prijzen permanente make-up (PMU)

Eyeliner onder € 165,00
Eyeliner boven € 195,00
Eyeliner compleet € 325,00
Wenkbrauw € 320,00
Hairstroke/Microblading € 295,00
Full lips € 380,00
Lipliner € 310,00