Wimperextentions

Deze 'one by one' wimperextentions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en bekende Nederlanders.

wimpersHet effect van wimperextentions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Ons doel is dan ook om het te doen lijken alsof het uw eigen natuurlijk lange, volle wimpers zijn. Bent u er eenmaal aan, dan wilt u uwzelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat de ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat u er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen.

Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar er toch goed uit wilt zien. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt. De behandeling duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. De wimper extensions worden één voor één op uw natuurlijke wimpers aangebracht, dit geeft een natuurlijk effect.

De lijm die wij hiervoor gebruiken is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions en heeft een sterke verbinding.

Prijzen Wimper extensions

Wimpers verven € 15,00
Wimperextensions one by one € 60,00
Wimpers opvullen na 2 weken € 27,50
Wimpers opvullen na 3 weken € 37,50
Wimperextensions 2D-6D € 70,00
- Opvullen na 2 weken € 30,00
- Opvullen na 3 weken € 40,00
Lash volume lift zonder verven € 50.00
Lash volume lift met verven € 60.00